Kiropraktor på Södermalm i Stockholm

Angelia, leg. kiropraktorJag håller till i Söders Spas lokaler nära Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Välkommen att besöka mig och mina kollegor på Östgötagatan 31 (klicka för karta).  För tidsbokning, ring 070-4450168 eller boka själv via knappen nedan.

Boka tid

I mina behandlingar kombinerar jag kiropraktisk manipulering med mjukdelsbehandling som massage och triggerpunktsbehandling.

Det är viktigt för mig att mina patienter förstår de troliga orsaker som finns till de problem som de söker hjälp hos en kiropraktor för. Kroppen är mycket duktig på att kompensera uppkomna problem för att kunna fortsätta fungera, något som ofta leder till smärtsymptom på helt andra ställen än det faktiska problemområdet. Många av oss accepterar dessutom lite krämpor och smärta innan vi till slut söker hjälp, vilket gör problemen mer svårbehandlade. I ett sådant fall är det viktigt att förstå hur skelett och muskler samverkar i olika delar av kroppen för att kunna härleda problemen och sätta in korrekt behandling istället för att bara kortsiktigt behandla uppkomna symptom.

I mitt arbete så träffar jag på många idrottare. Jag har även mångårig erfarenhet av att arbeta som kiropraktor på gym vilket hjälpt mig bygga upp den anatomiska förståelse som är så viktig som kiropraktor. Det är dock minst lika utmanande att hjälpa personer som får problem i sin vardag.

Förutom direktverkande behandling så jobbar jag även mycket med stretching, förebyggande träningsråd och ergonomi/hållningsanalys för att öka chansen att patienten förblir besvärsfri.

Kom och hälsa på mig vid Medborgarplatsen på Södermalm!

/Angelica, Legitimerad Kiropraktor